Setmana de talls de carrer per reparacions de Gestaigua

Han començat avui dilluns als carrers Jovara, entre Sant Joan i Sant Pere; i al carrer Sant Isidre, entre Riera i Barcelona. La companyia d’aigua de Calella ha passat avisos als pàrquings de les zones afectades. Els talls afecten a la circulació les 24 hores del dia, i dijous també es produirà al carrer Sant Antoni, entre Sant Joan i Sant Pere.

El tall del carrer Jovara, que durarà fins demà dimarts, afecta a les entrades dels pàrquings pels carrers Sant Joan i Sant Josep.

A Sant Isidre, les afectacions a la mobilitat són més importants: el carrer es tallarà a l’alçada del lateral de Sant Jaume i s’invertirà la direcció del carrer Barcelona perquè els veïns que tinguin guals hi puguin accedir. Això serà en el tram entre Colom i Sant Isidre. La sortida del passatge Galceran serà per Sant Isidre, tal i com ho indica la senyal que s’ha col·locat.

Quant a l’afectació prevista per dijous i divendres, també de 24 hores, els veïns que tenen pàrquing al carrer Sant Antoni hi podran accedir per Sant Pere o per Sant Joan, ja que l’obra de reparació que fa Gestaigua està entremig dels dos pàrquings. La sortida serà per Sant Joan fins a Bruguera.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *