Tiquet de consumició mínima per entrar al Village de l’Arts d’Estiu

village arts estiu

L’engranatge del festival Arts d’Estiu segueix en marxa. Les últimes indicacions del Procicat no han afectat el bon funcionament de l’edició d’enguany que ja es va anticipar a prendre mesures. Hi ha una novetat però, i és que les persones que entrin al village hauran de comprar una consumició mínima a l’entrada del recinte.

S’ha fet d’aquesta manera per garantir que el nombre de persones al conjunt del recinte -auditori + village- no superi les 2800. Xevi Gómez és el director d’Arts d’Estiu.

Seguim tenint l’accés gratuït però per controlar l’aforament fem un control d’accés i el que fem no és fer pagar entrada sinó una consumició. La gent agafa una consumició mínima que són 3€ que després es pren a dins. Pagues 3 tokens que és el que val un refresc.

El token és la moneda oficial del festival, però també es podrà pagar amb targeta, bizum, mòbil o rellotge. I és que com en d’altres edicions l’Arts d’Estiu comptarà amb una zona de market i restauració. Des de l’organització es treballa per tenir a punt quantes més zones per asseure millor per tal de garantir que la gent no hagi de menjar a peu dret.

Hi haurà zona restauració i de market. Estem fomentant que hi hagi molt llocs on poder asseure perquè la gent no hagi d’estar dreta sense mascareta. Que la gent pugui fer l’exercici de baixar-se la mascareta a l’hora de menjar. Tindrem tot l’equip de seguretat i voluntaris vetllant aquesta part. Quan un entra a veure l’espectacle és més fàcil. En aquest moment que hi ha interacció social és on serem el màxim d’exigents amb el compliment de la normativa; de no anar menjant pels llocs. Agafes el menjar, t’asseus, et treus la mascareta i quan acabes te la tornes a posar.

L’horari no ha variat. L’obertura del village serà a les 19h i els concerts començaran a les 22h. Les portes de l’auditori s’obriran a les 20h i tothom estarà assegut i amb la mascareta posada. L’organització garanteix que en cap moment es tindrà al costat algú que no sigui de la mateixa bombolla.

L’Arts d’Estiu arrencarà el dimarts 3 d’agost amb l’actuació dels germans Estopa. Les entrades estan totes venudes. Aquesta setmana han començat els treballs de muntatge de l’escenari.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *