Abalisen el carrer Església per terra relliscós

Avís de la Policia de Calella sobre la circulació de vianants pel carrer Església, entre Creus i Bartrina. Segons han informat en una piulada, el paviment està relliscós i s’està aplicant un tractament per solucionar-ho. El pas dels vianants continua habilitat pels laterals. Al terra hi havia un material relliscós que, a l’hora d’aplicar-hi el tractament la pluja ha causat que fos ineficient i s’ha acordonat la zona per assegurar el pas dels vianants.

Alerta de la Policia de Calella a l’hora de circular a peu pel carrer Església, entre Creus i Bartrina. Segons informen en una piulada, el terra està unusualment relliscós amb la pluja, i s’hi està fent un tractament per solucionar la situació.

Segons indiquen des de l’Ajuntament, el problema rau en la pluja. Al terra, que partia d’inici amb un material relliscós, se li ha aplicat un material per evitar que ho estigués més. En el moment que ha començat a ploure, el material granulat aplciat, la sepiolita, s’ha inflat d’aigua. Així doncs, continuava relliscant i s’ha optat per senyalitzar la zona i fer segur el pas dels vianants, que es fa pels laterals i no la part central del carrer.

Durant la tarda la brigada hi ha estat treballant i el pas es restablirà tan bon punt quedi lliure de material relliscós.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *