Tobogans familiars per dinamitzar el Parc Dalmau

7

Fina Osorio i Joan Alcaraz tornen a presentar-se al Pressupost Participatiu de Calella, després de guanyar la convocatòria de l’any passat amb els jocs infantils de platja, que encara està pendent d’execució. Aquest 2019 fan campanya perquè es dinamitzi el Parc Dalmau amb un espai adreçat a totes les famílies. El seu projecte consisteix en uns tobogans de dimensions importants, accessibles per a persones amb diversa capacitat. El seu projecte es pot votar fins el 23 de novembre.

Instal·lar quatre tobogans de pendents i amplades diferents, tots ells accessibles, és el projecte que Fina Osorio i Joan Alcaraz han presentat al procés participatiu del 2019. Un dels elements té un metre i mig d’amplada, amb la idea que hi puguin baixar els nens i els seus pares.

Tu portes el nen al parc i t’asseus per veure com el fill puja i baixa, però volem que els pares s’impliquin. Fa d’amplada un metre i mig, la resta també, en especial també per la gent que està impossibilitada hi podran accedir per mitjà d’una rampa; també els nens amb discapacitat.

Els tobogans estan fets d’acer inoxidable, un que és molt resistent al pes i a les condicions ambientals. Això també n’ha condicionat la ubicació perquè han d’estar en una zona d’ombres.

Ens va costar una mica trobar el lloc perquè són uns tobogans de dimensió considerable que necessiten obra tot el dia (…) Al primer nivell, on hi ha ara els jocs infantil, que hi toca l’ombra tot el dia.

El cost del projecte és d’aproximadament 125.000 euros, que és la partida total destinada al Pressupost Participatiu del 2019.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat