Candini no descarta emprendre accions legals per les amenaces que rep a les xarxes

Imatge d'arxiu

Els tinents d’Alcaldia Torres (Seguretat) i Llamazares (Política Social) van reunir-se ahir al matí amb la mare de la nena que ha denunciat haver estat víctima d’un abús sexual per oferir-li el suport i els recursos de l’Ajuntament de Calella. Ho ha confirmat aquest matí l’alcaldessa de Calella arribada de la World Travel Market de Londres, on la va sorprendre la notícia. Montserrat Candini ha reiterat que el jove investigat, també menor d’edat, s’havia escapat d’un centre de Barcelona, desmentint les informacions que l’indentificaven com un dels acollits al centre d’emergència de l’Hotel Marisol. L’alcaldessa ha lamentat el munt de notícies falses que s’han fet córrer en els últims cinc mesos per vincular els tutelats per la Generalitat amb delinqüència.

En una entrevista al programa La ciutat, Candini ha advertit que aquestes pràctiques només generen odi i les atribueix a moviments d’extrema dreta.

Hem viscut en primera línia com les notícies falses poden generar odi i un mal ambient que no es correspon amb el que passava. Com en tots els col·lectius, hi pot haver un percentatge del grup que pot estar més o menys integrat i amb voluntat cívica; però en aquest cas, el 99,9% ha estat una estada cívica.

El portaveu del Govern Municipal va denunciar ahir a la ràdio les amenaces que, des de la xarxa, s’estan llançant contra l’alcaldessa. Ella ha reconegut que l’afecten personalment, sobretot per l’impacte que tenen en la seva família. Diu que encara no ha decidit si ho denunciarà.

Ho he de pensar bé, ho he de parlar amb els advocats. No em preocupa per mi, sinó per la meva família que ho viu molt malament perquè rebo amenaces molt fortes.

L’alcaldessa ha explicat que Calella ha demostrat ser una ciutat acollidora i sensible amb la difícil situació dels joves migrats durant els cinc mesos en què ha funcionat el centre d’emergència establert a l’Hotel Marisol.

Viatge a Londres per explicar el projecte d’internacionalització de Calella

Montserrat Candini ha fet un balanç molt positiu de la feina feta per la delegació calellenca que aquests últims dies ha assistit a la fira turística World Travel Market de Londres. Hi ha viatjat amb la directora de l’Oficina Turística i la responsable del projecte d’internacionalització que vol desplegar el Govern Municipal en aquest mandat.

Impulsarem l’àrea d’internalització que vol dir, per exemple, que en la reunió amb el delegat del Govern vam explicar l’Sport City Lab perquè els empresaris del Regne Unit vinculats amb teixit intel·ligent i que tingui interès per establir-se aquí, els poguem donar el màxim de facilitats.

L’alcaldessa de Calella ha explicat que durant els dies a Londres també han donat a conèixer el projecte de ciutat plató -amb la previsió d’organitzar una trobada amb d’altres poblacions catalanes i productores britàniques- i han mantingut trobades amb una vintena d’agents turístics i una quinzena de tour operadors. Candini torna un bon símptoma: l’interès creixent del mercat xinès pel nostre territori.

Escolta íntegrament l’entrevista a l’alcaldessa Montserrat Candini. 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.