Torna a la plaça de l’Església la Fireta de Nadal de l’AVAH

Aquest any si, torna al seu format habitual la botigueta de Nadal de l’AVAH. Després de dues edicions amb restriccions per la pandèmia de la Covid, aquest cap de setmana els usuaris de l’Encenall tornen a poder exposar i vendre tots els objectes que elaboren artesanalment a peu de carrer. Serà del 3 al 6 de desembre a la plaça de l’Església i funcionarà amb horari ininterromput de 10 del matí a 8 del vespre. S’hi vendran manualitats i articles de decoració, a preus molt interessants. Una recaptació solidària que permetrà al club social fer guardiola per pagar les sortides previstes per l’any vinent.

En una entrevista a Ona Maresme, Maria Antònia Pujol, ha explicat que a la paradeta de plaça de l’Església s’hi podran trobar tota mena d’objectes de temàtica nadalenca. Des de decoracions per l’arbre o la llar, fins a tions que han elaborat els mateixos usuaris de l’Encenall.

Tenim moltes cosetes per penjar a l’arbre, tindrem productes d’aparador, tenim ramets de la sort, branques d’avet, centres per la taula… Més o menys és el que sempre tenim. Enguany també tindrem tions fets totalment artesanalment.

Tots els productes estaran a la venda a partir d’aquest dissabte 3 de desembre. La paradeta funcionarà en horari ininterromput de 10 a 20h del vespre fins al dia 8. Això si, Pujol avisa que l’obertura de la botigueta estarà condicionada a la disponibilitat d’estoc.

Tenim la intenció d’estar fins al dia 8, però si tenim la gran sort, que altres anys ha passat, que ho venem gairebé tots els primers dies, doncs acabarem el 6 o 7. Animo a tothom a venir els primers dies perquè si venen dels últims es poden trobar que ja no podran triar.

Els mateixos usuaris de l’Encenall seran els encarregats d’atendre i vendre darrere el taulell. Tota la recaptació que facin anirà directe a finançar les activitats que realitzen al llarg de l’any en aquest recurs adreçat a persones amb dificultats d’inclusió social a causa de patir un trastorn mental.

Per ells és un orgull de dir: ho hem fet nosaltres. Tractar amb la gent, veure que compren els seus productes… Els fa sentir molt realitzats. A més, traiem uns diners que ens van molt bé per l’economia del club.

A la Fira de Nadal de l’any passat van recollir pop de 2000 euros i ara es mostren animats per igualar o superar la xifra.

El club social l’Encenall és un recurs d’atenció a persones amb dificultats d’inclusió social i comunitària que realitza bona part de les seves activitats a l’hotel d’entitats de la Fàbrica Llobet-Guri.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.