Torna el mercat solidari de segona mà

Calella acollirà aquest cap de setmana la dotzena edició del mercat solidari de segona mà. Una iniciativa benèfica de l’Associació Cívica Capaspre que enguany es tornarà a fer després de dos anys d’aturada per la pandèmia de la Covid. Els diners recaptats aniran destinats a l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH) per finançar els diversos projectes sanitaris i socials que duen a terme.

Maria Antònia Pujol, presidenta de l’ACC, ha explicat que com sempre al mercat s’hi podran trobar tota mena d’objectes, des de peces d’abrigar, estris de cuina, joguines o petits electrodomèstics. Tot plegat a preus assequibles d’1, 2 i 3 euros.

Aquest any hi ha molta cosa per la llar, alguna tele, cortines, joguines, roba com sempre d’Humana. Podem trobar coses des de 50 cèntims a 15 euros, però el gran gruix costa entre 1 o 3 euros.

Pujol ha assegurat que reben donacions des de particulars fins a negocis calellencs que cada any s’impliquen per a una bona causa.
El mercat solidari de segona mà es tornarà a fer a la plaça de l‘Església demà dissabte dia 9 de 10 a 20 h del vespre. Tots els diners recaptats aniran destinats als programes de l’AVAH.

Pujol també ha avançat que la intenció és poder recuperar l’edició de primavera a benefici d‘Habitat Solidari.

En les anteriors edicions el mercat ha arribat a recaptar una mitjana de 3.000 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *