Torres (PSC) creu que es tornarà a col·locar la bandera espanyola a l’Ajuntament

Es va posar al balcó lateral de l’edifici consistorial, darrera una senyera i una europea, el passat 25 d’abril però a finals de maig es van retirar coincidint amb la celebració del Moments de Flors. La façana de l’Ajuntament de Calella va ser un dels espais que es van guarnir amb decoracions florals i això, explica el segon tinent d’Alcaldia, va fer necessari retirar-les.

Torres ha recordat que es van col·locar els símbols en compliment d’una ordre judicial de mesures cautelars. Atribueix a una simple coincidència que es fes dies després que Calella per la Independència pengés una gran senyera al balcó principal, amb motiu de la diada de Sant Jordi. “No és normal que algú pugui al balcó de l’Ajuntament a penjar el que vulgui, aquí jo penso que s’extralimiten. Durant el Moments de Flors es va necessitar tota la balconada, feien nosa i es van retirar”, ha explicat el tinent d’Alcaldia.

Creu que la bandera espanyola, acompanyada de l’europea i una senyera, es tornarà a posar a la façana de la casa consistorial però no sap quan: “Suposo que tard o d’hora es tornaran a posar-se al seu lloc perquè la sentència judicial és vàlida i, quan sigui convenient o necessari, tornaran a lluir”.

I si és al lloc on eren, serà al balcó lateral esquerra de la façana, de forma perpendicular: l’espanyola situada més endins i per davant l’europea i la catalana.

Davant d’elles, a la barana del balcó, es va col·locar un cartell on s’explicitava que “la bandera espanyola penja per imposició del Govern central i en compliment d’una sentència judicial”.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *