Torres (PSC) sobre les municipals del 2019: “El compromís actual amb el PDeCAT s’acabarà el maig”

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

L’alcaldable del PSC a les eleccions municipals de Calella assegura que l’acord de govern actual amb el PDeCAT no condicionarà les decisions que es puguin prendre a partir dels resultats a les urnes. No obstant això, Josep Torres ha posat en valor l’entesa i la feina feta per tot l’equip de Govern, que amb fortalesa ha superat els moments delicats i de tensió que s’han viscut en l’actual mandat per la qüestió nacional.

El PSC posarà el “comptador de pactes” a zero el pròxim mes de maig, quan s’han de celebrar les eleccions municipals, a les que es presenten novament amb Josep Torres com a cap de llista, i amb Cindy Rando en les posicions capdavanteres, tal com ell mateix ha reconegut en una entrevista al programa La Ciutat, aquest matí. L’alcaldable socialista ha assegurat que el partit fa una valoració molt positiva de l’acord de Govern i de la feina feta amb el grup municipal del PDeCAT, però ha recordat que a les municipals es presenten com el PSC i sense condicionants previs.

Nosaltres ens presentem com a PSC. No tenim cap compromís anterior, l’actual s’acaba al maig. A partir d’aquí ens haurem d’asseure amb tots els grups amb qui de manera més fàcil sigui possible arribar a acords (…) No li direm al nostre votant que sortim amb un acord, no. Ara mirarem el ressò de la feina feta i quan la gent decideixi amb el seu vot on col·loca a cadascú, nosaltres parlarem.

Josep Torres ha posat en valor la unió i la fortalesa interna de l’equip de Govern liderat per Montserrat Candini, qui en el seu moment va rebutjar les peticions que li van fer ERC i la CUP perquè trenqués el pacte amb el PSC pel seu suport a l’aplicació del 155.

En relació a les municipals del maig del 2019, Torres confia en obtenir uns bons resultats a l’estela de la valoració que té el PSOE sobre la seva gestió a la Moncloa.

En l’entrevista al programa La Ciutat, l’alcaldable socialista s’ha refermat en el seu compromís amb l’IRONMAN, tot assegurant que l’impacte que té a la ciutat és molt important, i no només a nivell econòmic i de despesa directa dels participants.

La repercussió de l’IRONMAN a Calella és de 2 milions d’euros. Hem de seguir apostant per ell (…) La critica sempre és quants diners hi posa l’Ajuntament però jo em pregunto si som una empresa que ha de recuperar-los. Quan fem un carrer hem de posar un peatge per recuperar-los? El rendiment no ha de ser només econòmic.

Torres ha criticat que l’oposició faci declaracions negant tenir aquest tipus d’informació, i ha assegurat que el Govern del PDeCAT i el PSC treballa i ha millorat les eines de transparència de què disposa la ciutadania.

També ha sortit en defensa del projecte Calella, ciutat d’escultures, negant que això resti diners a qüestions socials.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat