Tot a punt per la festa virtual del Cap d’Any de Calella 2021

Muntatge a la sala polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri per la festa virtual de Cap d'Any 2021
Muntatge a la sala polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri per la festa virtual de Cap d'Any 2021

La participació serà un dels puntals del programa especial que es prepara a Calella per celebrar el Cap d’Any. L’organització tindrà un número de telèfon mòbil on es podran enviar fotografies i vídeos per ensenyar com s’ho està passant cadascú a casa seva, per compartir missatges desitjant un feliç 2021 i per demanar cançons dedicades, que el dj punxarà durant la nit i matinada. Tindrà cinc hores i mitja per fer-ho, des de les 23.30h quan arrencarà la festa i fins les 5h de l’1 de gener del 2021. Entremig es faran les campanades en directe des del campanar de l’Església Parroquial. L’equip que hi treballa està ultimant els detalls al set que munten a la sala polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri.

Com s’han fet moltes coses durant aquest 2020 per culpa de la pandèmia, també la celebració per posar el peu al 2021 es farà de forma virtual. És la manera de garantir que la festa sigui segura: cadascú des de casa seva, però connectats a la plataforma que s’activarà demà 31 de desembre quan falti mitja hora per les campanades. L’enllaç ja és públic [clica aquí] i l’accés serà gratuït.

A partir d’aquella hora arrencarà una marató de cinc hores i mitja de la millor música de tots els temps, humor i sorpreses, i molta interacció, tal com ha comentat Albert Pérez, membre de l’organització.

Tindrem un dj punxant tota la nit i un presentador amb qui podrem interactuar des de casa. A través del whatsapp ens podran enviar fotos, vídeos i peticions de cançons; per celebrar-ho junts però de forma segura.

També hi ha un perfil d’Instagram Cap d’Any Calella, on es podran enviar les imatges i compartir-les amb l’etiqueta #capdanycalella. Es farà una selecció de les millors i durant la nit es trucarà a l’autor o autora per felicitar-la en directe.

La festa es podrà seguir a través de les xarxes socials de @calellesmes i per ràdio al 107.9FM. Ràdio Calella TV també col·labora amb l’organització de la revetlla virtual que està preparant a la Fàbrica Llobet-Guri un equip de sis persones.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat