El grup municipal d’ERC presenta les seves propostes pel pressupost del 2018

Els regidors d'ERC durant un acte del partit

La secció local d’Esquerra Republicana ha fet arribar al Govern Municipal les seves propostes per incloure-les en el pressupost del 2018. Els republicans plantegen 11 projectes dividits en 8 punts que esperen que s’incloguin en la votació dels pressupostos de l’any vinent que es realitzarà al Ple Municipal del proper 11 de desembre.

En una entrevista a Ràdio Calella TV, la portaveu d’ERC Calella, Cristina Gómez, ha detallat les propostes que han presentat, entre les que destaquen les relacionades amb les entitats de la ciutat.

“Tenim diferents tipus de propostes i de projectes que es plantegen. Propostes vinculades a partides de despesa corrent i que, per tant, vol dir que no són per inversió i destacar-ne una que és augmentar la dotació econòmica de la convocatòria que fem per subvencionar l’activitat regular tant de les entitats esportives com de les entitats culturals de la ciutat. Una altra de les propostes que també hem fet té a veure amb la creació d’un apartat a la pàgina web amb una intranet específica per entitats de la nostra ciutat”

ERC vol adaptar l’Hostal Vell perquè s’hi puguin oferir cursos de formació professional relacionats amb el camp de la salut i construir espais de coworking.

“Un bon ús seria establir usos relacionats amb el propi hospital que el tenim allà mateix i, per tant, proposem treballar l’establiment de formació professional, diferents cicles vinculats als estudis de la salut. O una altra de les idees que també fa molt de temps que estem proposant és adequar espais de coworking, espais de treball compartit per emprenedors que hi pugui haver a la ciutat. Per tant, pensem que l’Hostal Vell és un bon lloc per ubicar-hi aquest tipus d’activitat”

En la mateixa línia que el Govern Municipal, que presentava fa uns dies un projecte de reflexió estratègic per definir un nou model de gestió turístic intel·ligent, ERC també veu important la promoció de les noves tecnologies. És per això que proposen la creació d’una aplicació informativa sobre la ciutat.

“Des del punt de vista de promoció de la ciutat i d’ubicació tant per visitants com de les pròpies persones que hi residim i que treballen a la ciutat ens sembla que és una eina que pot donar molt de sí, en el sentit que pot recollir i incloure informació de molts tipus: informació pràctica, d’utilitat, d’horaris, etc. Informació d’interès que ens sembla que és una petita acció més però en l’àmbit de l’aplicació de les noves tecnologies en la vida quotidiana que també pot ser d’utilitat”

El partit republicà assegura haver demanat una reunió amb el regidor d’Hisenda per “concretar i valorar conjuntament les propostes que fa el govern” i les propostes que fan els propis republicans.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a la portaveu d’ERC Calella, Cristina Gómez.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *