Tres dies d’Aplec

Nova proposta de l’Agrupació Sardanista per potenciar l’Aplec i l’oferta turística que genera al seu voltant. De cara a la pròxima edició del 2023, quan la trobada celebrarà l’edició número 95, s’amplia la programació i tindrà tres dies de durada. Començarà el divendres 2 de juny a la nit amb una audició a la Plaça de l’Ajuntament, on l’entitat farà un anunci que vol mantenir en secret.

De dos a tres dies. L’Aplec de Calella, el Pairal de Catalunya, amplia programació per incorporar-hi una nova audició a la Plaça de l’Ajuntament, el divendres 2 de juny. Ho ha avançat la presidenta de l’Agrupació Sardanista i directora del Coblejant de Ràdio Calella TV, Queralt Pedemonte.

L’anunci és que farem tres dies d’Aplec, començant pel divendres 2 de juny a la nit amb una audició a càrrec de la Principal del Llobregat, que és la que està de moda ara mateix. La nostra idea és fer un pregó d’inici perquè sempre hem defensat que l’Aplec és com una altra Festa Major per a Calella. A més, tenim altres idees preparades per aquell dia.

S’amplia la programació prèvia amb la nova jornada de divendres, amb un acte que es prepara a mode de pregó per celebrar també la fita història de les 95 edicions i donar-li més atractiu i projecció, potenciant l’impacte econòmic de la trobada sardanista a Calella. A tot això, l’entitat ha confirmat que el concert del 2023 comptarà amb dues cobles: la Principal del Llobregat i la Montgrins.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *