Tres homes maten a una dona de 65 anys amb una forca

La casa del crim està situada a la part de sota del km3
La casa del crim està situada a la part de sota del km3

Els fets van ocórrer la nit del 11 d’octubre sobre les 21:30, quan tres individus van entrar a casa d’un matrimoni jubilat, a la part alta de la Riera Capaspre, per robar les plantes de marihuana que utilitzaven amb finalitats medicinals. La parella va escoltar sorolls a fora, i quan van sortir i els van enfocar amb una llanterna, els lladres els van atacar. Després d’un forcejament, van agafar una forca i li van clavar a la dona al coll; la gravetat de les ferides van provocar la seva mort al dia següent. El seu marit també va patir lesions, menys greus. La Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra s’ha fet càrrec de la investigació.

7b884417-adc4-4037-98b1-c375fb66ac09

La casa del matrimoni, on van ocórrer els fets

La dona, de 65 anys i de nacionalitat holandesa, vivia amb el seu home a una casa del km3 des de feia més de 35 anys. El marit ha denunciat a RCTV que hi ha hagut molts robatoris a la zona i que es senten insegurs. La majoria dels veïns tenen gossos de vigilància per protegir les seves propietats.

El matrimoni, que no té telèfon a casa, va demanar ajuda als veïns, que van trucar a la Policia. La tipologia del crim ha portat a que se’n facin càrrec els Mossos d’Esquadra, que han obert una investigació per esclarir el succés.

A mitjans de l’any passat, alguns dels veïns van col·locar càmeres de videovigilància i sistemes d’alarma contra robatoris. Una estratègia que va dissenyar l’Associació de Pagesos i Propietats Agraris de Calella (APPAC), que representa més del 60% del conjunt de finques que hi ha al sector, amb la Policia Local i els Mossos d’Esquadra per garantir la seguretat. Els Mossos haurien demanat les gravacions de les càmeres als veïns com a proves de la investigació.

49244047-3c6b-4b09-a8f9-fa7c1feae5ac

Els individus van saltar aquest cartell i una tanca metàl·lica

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat