Txell Botey i Xavi Idànez representaran el Jardí de les Malicies al Micròmetre

Aquest cap de setmana tindrà lloc la tercera edició del Micròmetre, un festival de microteatre que se celebrarà a la Masia de Can Ratés de Santa Susanna. El festival d’enguany oferirà durant tres dies 15 espectacles de diferents disciplines artístiques i busca consolidar-se com un dels festivals de teatre de referència. Una de les companyies participants és Teatre al Detall, dels calellencs Txell Botey i Xavi Idàñez.

El Jardí de les Malícies és la proposta de la companyia teatral calellenca, amb la que ens transportarà al passat a partir de textos de poesia eròtica escrits entre l’edat mitjana i el segle XIX. En declaracions a Ràdio Calella Televisió l’actriu Txell Botey ha explicat que per aquesta ocasió han recuperat l’espectacle que van representar fa 4 anys per diferents sales del territori.

És una obra que és sexe i erotisme des d’un punt de vista molt actual… Personalment el que a mi em va sorprendre en trobar aquestes poesies i en arribar aquell llibre que havia trobat el Miquel Esclot, és que trobes una cosa molt fresca, molt divertida i molt desinhibida. Una mica el que un té al cap, és tota una altra cosa, un món molt més tancat i així. Hem de recordar que molts textos estan escrits per mossens, per capellans, nobles… Però suposo que com era una cosa molt íntima la gent es deixava anar, i ho feia amb sentit de l’humor.

El Jardí de les Malícies es representarà el 6 de setembre a la mitjanit, amb entrada gratuïta. La programació del Micròmetre 2019 continua dirigida a un públic familiar. En aquest sentit, es manté la singularitat de programar en horari matinal, el diumenge 8 de setembre. Es combinaran també espectacles gratuïts i de pagament, oferint microespectacles d’entre 15 i 20 minuts, en espais petits i no convencionals. Alhora també limitaran l’aforament entre les 15 i les 20 persones depenent l’espectacle.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *