Udols de Foc idea una trobada de feres d’aigua per festa major petita

Foto: Udols de Foc

L’assemblea general de la colla de diables Udols de Foc ha aprovat la renovació de la junta directiva, que continua presidida per Pilar Riera. Aquest matí, al programa La Ciutat, ha comentat quins són els objectius d’aquesta nova etapa i les idees sobre les que es treballa. Es plantegen instaurar com un fix al seu calendari d’activitats la trobada de feres d’aigua que van organitzat amb motiu del desè aniversari de l’entitat. Seria per Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita, el pròxim mes de juny.

Pilar Riera ha comentat que la nova junta directiva busca incorporar gent nova a la colla i implicar-la per tirar endavant noves activitats, com una trobada de feres d’aigua. Ho van provar el juliol passat amb motiu del seu desè aniversari i l’experiència va resultar molt satisfactòria.

Vam fer una trobada de feres d’aigua pel desè aniversari de la colla i va tenir molta acceptació. Realment, els infants s’ho van passar molt bé. Per això pensem que es podria incorporar al programa de la festa major petita, al juny, per quan nosaltres no organitzàvem cap activitat.

A continuació podeu recuperar les imatges del correaigua del desè aniversari dels Udols de Foc, el juliol del 2022.

Aquesta és una de les propostes que es planteja la nova junta directiva, aprovada en l’assemblea general d’aquest mes de març, tal com marquen els estatuts. L’objectiu és obrir-la i escoltar a la ciutadania de Calella perquè aquesta expressió de cultura popular arreli i prengui encara més força.

Volem que els membres de la colla siguin més partíceps en l’organització d’esdeveniments i que vinguin propostes noves, per descomptat (…) Una de les idees que tenim és crear una fera d’aigua, hi anem al darrera, també volem fer un sondeig a Calella per si a la gent li faria gràcies que es creés una colla de diables infantils, i ara estem fent canvis a la nostra fera perquè sigui més maniobrable.

Pilar Riera es manté a la presidència dels Udols de Foc i Sebastià Fernández segueix com a cap de colla. Tindrà un segon, Carlos Rivera. Mònica Álvarez n’és la secretària i Bella Mendoza, tresorera. A la junta directiva hi ha fins a set vocalies.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *