Udols de Foc prepara la festa de la castanyada

Castanyada popular aquest dissabte a Calella. L’organitza la colla de diables Udols de Foc i es farà a la Plaça de l’Església (de 17.00h a 22.00h), amb la voluntat que sigui una festa d’ambient familiar. Per això, s’han previst activitats infantils durant les primeres hores i una sessió de música amb punxadiscos de cara al vespre.

Dissabte faran la seva tercera castanyada popular. Tindran castanyes, moniatos i moscatell, elements imprescindibles d’aquesta celebració, però també servei de bar durant tota la tarda i vespre. La colla de diables Udols de Foc animen a acostar-se a la Plaça de l’Església a partir de les 17.00h i fer-ho en família.

“La idea és fer la castanyada perquè és una festa popular i deixar de banda el Halloween, que els més grans celebren a l’escola”, ha explicat Pilar Riera, membre d’Udols de Foc. “Hi haurà activitats infantils de 18.00h a 20.00h i després música ambient”, ha afegit.

Udols de Foc ha fet una bona previsió de castanyes per no quedar-se curts. “Tindrem 40 quilos de castanyes per coure, i esperem vendre’ls tots”, ha dit Riera.

La festa de la castanyada és una de les activitats que Udols de Foc organitza fora de la temporada estiuenca de correfocs.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *