El grup Joydal de Calella participa a un concurs per a joves promeses en el món de la música DJ

El formen quatre joves de Calella, tots de 18 anys, que tenen l’objectiu de guanyar el concurs i poder actuar a una festa privada al Carib, amb els millors DJ’s del món, davant de més de 5.000 persones.

Ells són Dani Aranda González, DJ, Danny López Anula, productor musical i audiovisual i mànager del grup; Joel Ybernon Gallardo, Community Manager; i Alex López Baena, Relacions Públiques.

CSfCpFGWEAAG27u.jpg:largeEl concurs es diu Vive Ahora Talent i l’organitza Desalia Music, patrocinat per Ron Barceló. Els grups que s’hi han inscrit han d’anar superant un repte cada setmana i si l’aconsegueixen poden seguir al concurs. El tercer repte es diu #haztever, i era aconseguir una entrevista al mitjà de comunicació local de la seva ciutat, per tant ja podem garantir que l’han superat i van cap al quart.

Ells mateixos han explicat quins han estat els reptes que han superat fins ara: “El primer repte va ser fer un vídeo de presentació on demostréssim perquè havíem d’estar dins d’aquest concurs. El vam superar bastant bé perquè en tenim moltes ganes.  El segon era fer una sessió de música amb un making off. La cosa ja estava més complicada però també ho vam superar bastant bé. El nostre DJ ja té experiència, i ho vam saber fer bé“.

Desconeixen quants reptes els queden per aconseguir el seu objectiu. Van començar 392 grups i només en van quedar 101 després del primer repte. Ara ja només en queden 92 en competició.

Els membres de Joydal han explicat que el grup va néixer amb l’objectiu d’actuar algun any a les nits joves de Festa Major de la Minerva: “Això va començar perquè ens vam picar en Joel i jo (que sóc en Danny). Ens vam picar a Barrakes Calella perquè volíem punxar algun dia allà a Barrakes, l’any que ve o d’aquí a dos anys…. I quan vaig veure aquest concurs ens vam apuntar sense que en Joel ho sabés. Vam començar a ajuntar peces. Necessitàvem DJ i més gent. Llavors va entrar l’Alex i en Dani, i molt bé. Punxa una mica de tot”.

Fins ara el seu DJ punxa a la Discoteca Temple de Mataró i estudia formació en DJ i producció musical a l’Acadèmia Plàstic de Barcelona.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.