Ultimàtum de Tejada al Govern Municipal sobre la documentació de les guinguetes

El regidor portaveu del Grup Municipal d’ICV, Sebastián Tejada, ha advertit que “recorrerà a instàncies superiors” si en el termini d’una setmana no disposa de tota la documentació relativa al projecte de les noves guinguetes. Va demanar la informació sobre la recepció de les obres a principis d’any, i segons va exposar ahir en sessió plenària, dona per esgotat el temps d’espera prudencial, tenint en compte que les estructures de platja fa mesos que funcionen.

“Vam demanar informació sobre la recepció de les obres de les guinguetes de platja i dos mesos i mig després no en tenim notícia”, exclamava Tejada, a qui el tinent d’Alcaldia de Serveis Públics, Albert Torrent, va respondre-li dient que s’ha anat facilitant tota la documentació de la qual es disposa en aquest moment. “Es va entregar una part de la documentació, que és tota la que té l’equip de Govern Municipal, i la resta o no es té o s’està confeccionant”, va dir. Albert Torrent no va convèncer Tejada amb les seves explicacions, i aquest va donar una setmana de marge al Govern Municipal del PDeCAT i el PSC perquè se li faci arribar.

“Hem esgotat totes les possibilitats d’espera, absolutament totes, perquè les guinguetes ja fa deu mesos que estan en funcionament. Tota la documentació ha d’estar disponible, i si no la tenen és una qüestió rellevant; però si no ens la donen és particularment greu (…) D’aquí a una setmana la volem, i si no la tenim haurem de recórrer a instàncies superiors”, va afirmar.

El regidor-portaveu d’ICV va fer referència als terminis que fixa el Reglament Orgànic Municipal (ROM) sobre l’accés a la informació pública i també a les indicacions de la Llei de la transparència, accés a la informació pública i bon govern de Catalunya.

Les demandes d’accés a la documentació tècnica del projecte es remunten al passat mes de novembre, primer cop en què Sebastián Tejada va explicar que havia sol·licitat l’informe de recepció d’obres.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *