Últims dies per demanar l’ajut per pagar l’IBI

Fins el 8 de novembre es pot sol·licitar l’ajut municipal per pagar el rebut de l’IBI adreçat a persones empadronades a Calella que es troben en situació de vulnerabilitat econòmica. L’Ajuntament ha habilitat una partida de 4.000 euros que, a raó d’un màxim de 125 euros per subvenció, permetrà atendre un total de 32 sol·licituds. En el cas que n’hi hagin més, es farà un sorteig públic entre totes les persones que compleixin els requisits que s’han establert en les bases de la convocatòria.

El programa de subvencions s’adreça concretament a persones perceptores de pensions no contributives, les que reben subsidis per desocupació o una ajuda familiar, la renda garantida de la ciutadania o l’ingrés mínim vital. També les que han esgotat totes les prestacions. Les bases de la convocatòria també contempla incloure-hi les famíleis monoparentals o nombroses, o les persones amb pensions contributives mínimes.

Com a requisit, ser propietari d’un únic habitatge, que els membres de la unitat familiar tinguin un sol vehicle en propietat, i que s’estigui al corrent de pagament de tributs i davant la Seguretat Social.

L’ajut podrà ser d’un màxim de 125 euros. El tràmit per sol·licitar-lo és gratuït i es pot fer per diverses víes: telemàticament o presencialment a les depedències de l’àrea de Política Social o de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, amb cita prèvia. Les resolucions es comunicaran al cap d’un màxim de 30 dies.

Sobre la documentació que cal aportar i altra informació relativa a la convocatòria d’ajuts, cliqueu aquí.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *