La UEH Calella, a una victòria de ser campions

Còmoda victòria de l’equip calellenc en l’últim partit de lliga disputat al Pavelló del Parc Dalmau.

Des del primer minut, la UEHC ha sortit molt concentrada, sabent el que es jugava i basant-se en una gran defensa i excel·lent porteria, que han marcat en tot moment el ritme del partit.  El resultat al minut 15 era de 10-2. A la mitja part el marcador era de 16-7.

A la segona part, la tònica ha estat molt similar arribant al resultat final de 29 a 17.

Els calellencs recuperen el liderat perdut ahir amb la victòria del Banyoles i encararan l’última jornada en primera posició i depenent d’ells mateixos per proclamar-se campions de lliga. Davant tindran un rival molt complicat, l’Handbol Terrassa, que lluitarà per sortir de les places de possible descens compensat que ocupen actualment.