Últims dies per participar en el 28è trofeu Rafel Carpinell de fotografia

jurat_carpinell_2017

El dilluns 26 d’agost és l’últim dia per participar en el 28è trofeu Rafel Carpinell de fotografia que realitza cada any Foto-Film Calella. Tothom pot participar enviant tres fotografies de Calella.

El concurs popular demana que les imatges de Calella s’enviïn de manera digital a carpinell@fotofilmcalella.org amb format .jpg, amb un màxim de 1900×1080 píxels i l’arxiu no pot superar els dos megues.

Els premis són: el primer premi 100 € i una peça artística, sempre demanem a artistes calellencs que ens ofereixin alguna peça, aquest any és de Lluís Riera i una medalla daurada de Foto-Film Calella; el segon premi és una medalla platejada de Foto-Film i el tercer premi una medalla bronzejada. Es tracta de premis populars per un concurs popular.

Fins ara, el ritme de concursants és com en els darrers anys. Normalment són entre 20 i 25 persones que presenten 3 fotografies cadascú, tot i que també en poden presentar menys.
El jurat es reunirà el 7 de setembre per tal de decidir quins són els tres premis d’enguany i, fer una selecció de les millors fotografies per exposar a la Fira de Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat