Demà s’inaugura a l’Ajuntament Vell l’exposició «les cares de l’èxit»

cares_exit

Es podrà veure del 14 al 30 de novembre i és una mostra que explica què pot passar quan un esportista aconsegueix l’èxit.

Des dels valors positius que es necessiten per aconseguir-lo, com l’esforç i la constància, però també mostra la cara fosca de qui aconsegueix l’èxit i a partir d’aquí s’espatlla i cau en les drogues, activitats il·legals o la ruina. Tot amb les imatges de 12 esportistes d’alt nivell, coneguts i exitosos.

N’ha parlat Raül Vázquez, responsable de col·leccions i exposicions temporals del Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch de Barcelona. “Un exemple clar que la gent trobarà és el cas de Diego Armando Maradona o Lance Armstrong, que han tingut problemes de dòping o drogues, o fins i tot Pistorius -que no està a aquesta exposició. Després tenim casos de més perseverància al món de l’esport, com l’equip de Bobsley de Jamaica. També podem trobar Isidre Esteve o Teresa Parales que són atletes paralímpics, i altres exemples culturals, com Martina Navratilova o Muhammad Ali, dos exemples molt clars de llibertat d’expressió i lluita pels drets civils que van mostrar a la seva època“.

La mostra explica que l’esport és un món difícil, i no tothom pot arribar a l’èxit. I del perill que pot comportar arribar-hi si es gestiona erròniament.

Raül Vázquez diu que la mostra és molt recomanable per esportistes que volen arribar a ser els millors, i que Calella és una ciutat ideal per fer-hi la mostra, ja que és Vila Europea de l’Esport i té un gran teixit social esportiu de totes les edats. “Sobretot els nanos, que vegin una exposició de cares que coneixeran, que vegin els perills i les coses bones que pot produir l’esport. Quan vam rebre la proposta de venir, ara que sou Vila Europea de l’Esport, és un honor que la mostra estigui aquí i espero que a la gent els agradi“.

L’exposició es podrà visitar fins el 30 de novembre dins l’horari d’obertura de l’Ajuntament Vell, és a dir, de dimarts a dissabte a les tardes, de 5 a 8 de la tarda, i diumenges i festius al matí, d’11 a 2.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Raül Vázquez, emesa ahir a l’Info Vespre

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat