Un any més de sessions de musicoteràpia a l’hospital de Calella

El 2023, un centenar de persones ingressades a les unitats de Cures Pal·liatives i Llarga Estada del Sant Jaume van beneficiar-se de les sessions de musicoteràpia que es fan al centre hospitalari. Aquesta és una iniciativa de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva i de l’empresa Serveis Funeraris Cabré Junqueras – que gestiona el Tanatori Municipal – que acaben de renovar per un any més el conveni de col·laboració que els vincula. Així ho ha donat a conèixer el centre hospitalari, que alhora confirma la continuïtat de la beca de recerca i innovació per a projectes en l’àmbit de final de vida i dol. El gerent de l’ens sanitari, Ramon Cunillera, i el gerent de l’empresa, Josep Maria Mons, han signat l’acord per mantenir la vinculació entre els dos ens.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva i Serveis Funeraris Cabré Junqueras han renovat per un any més el conveni de col·laboració que es va signar per primera vegada l’any 2022 i té com a principal objectiu millorar la qualitat assistencial de la població de l’Alt Maresme a través de diverses activitats.

A la foto, el gerent dels Serveis Funeraris Cabré Junqueras, Josep Maria Mons, i el gerent de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, Dr. Ramon Cunillera

Entre aquestes hi ha la musicoteràpia a les persones ingressades a les unitats de Cures Pal·liatives i Llarga Estada de l’Hospital de Calella que es va engegar l’any 2022 i que ja ha beneficiat prop d’un centenar de pacients.

A més, també es consolida la beca Cabré Junqueras per a projectes de recerca i/o innovació en l’àmbit de final de vida i dol. La primera es va atorgar en la I Jornada d’Innovació de la Corporació celebrada el desembre de 2022 i va ser per al projecte d’investigació ‘Com acompanyem els infants quan descobreixen la mort?’. La segona beca està previst que s’atorgui en la II Jornada del Dol del Maresme i la Selva Marítima que se celebrarà a finals d’aquest 2024.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *