Un dels hotels de Calella que treballen amb l’IMSERSO reconeix una mínima davallada de reserves

L’Hotel Volga és un dels establiments que participen al programa de vacances que l’Estat subvenciona a les persones jubilades. Com ja apuntava la presidenta de l’Associació Turística de Calella (ATC) i també s’ha exposat des de l’Associació Catalana d’Agències de Viatges, la situació política al país ha fet que les reserves de clients en establiments del país hagi baixat.

El cap de reserves de l’Hotel Volga ha explicat que han notat la davallada però no en gran mesura, ja que les darreres setmanes abans de tancar, les reserves sempre van a la baixa.

«Han baixat una mica, la causa principal que ens ha donat sobretot un balneari dels dos amb els que treballem és que hi ha gent que ha dit que no se sentia molt segura per la situació política que tenim actualment. Malgrat tot, el 95% dels clients són catalans, no són gent que vinguin de fora i que per aquesta raó no vulguin venir. Suposo que com que la majoria són gent gran no volen tenir cap problema. Algun ha trucat preguntant com estava la situació i evidentment li hem dit que estava tranquil·la»

Les persones jubilades inscrites a l’IIMSERSO encara poden reservar les seves vacances.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *