Un bus del PDECat de Calella i un de l’ANC de Pineda aniran a Barcelona el 6F

Artur Mas, el 9N, pel qual dilluns serà jutjat

Crida de les entitats independentistes i l’Associació Catalana de Municipis per fer costat a l’expresident Artur Mas i a les exconselleres Rigau i Ortega el dia en què s’iniciarà la causa del 9N. Serà dilluns vinent 6 de febrer, però encara no se sap si hauran de personar-se a la seu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya o a la Ciutat de la Justícia.

Les entitats sobiranistes reclamen una mobilització massiva dels demòcrates per fer evident que s’està judicialitzant un assumpte que s’inscriu en l’esfera política. L’ANC, Omnium Cultural i l’Associació de Municipis per la Independència, a més de l’entitat municipalista, demanen als catalans que es demanin un dia de festa per expressar el suport als representants polítics que van assumir la responsabilitat de l’organització de la consulta.

9nsomtots.cat és el portal on es poden fer les inscripcions per aquesta mobilització. L’ANC organitza el desplaçament en autocar per ser ben d’hora a Barcelona ja que a les nou del matí es preveu que arrenqui el judici.

Per anar-hi el PDECat de Calella ha muntat un autobús, que ja està complert. I l’ANC de Pineda de Mar munta un autocar i amb ells s’hi afegeixen les seccions territorials de Calella, Tordera, Sant Pol de Mar i, amb tota probabilitat, també Arenys de Munt.

L’última xifra d’inscripcions per al 6F era de 15.000 persones. El responsable de l’ANC de Pineda de Mar, Ricard Tusset, està convençut que s’aconseguirà que sigui una mobilització massiva, i ha concretat el  missatge que es vol llançar amb aquesta concentració, que es pot interpretar també com un element de pressió cap al poder judicial. Tusset: “Clar que volem que això tingui una internacionalització, però ja que encara no hem pogut exercir democràticament amb el vot la nostra veu, fer-la sentir i veure si som majoria, almenys que es vegi al carrer que som una majoria que volem votar, que volem defensar la democràcia, i volem la llibertat“.

L’autocar passarà per l’Oficina Turística de Calella a les 6.30h del matí. El preu del desplaçament és de 9 euros. La gent de Calella que s’hi vulgui apuntar, han de fer-ne la reserva trucant al 618 86 21 41.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.