Reforma del parc infantil dels Codina per crear un espai d’oci intergeneracional

Imatge darxiu.

L’àrea de jocs del parc infantil dels Codina s’ampliarà i s’instal·laran també dues pistes de petanca. És una demanda que havien expressat públicament des de l’Associació Cultural Codina, per reconvertir la zona a funcional per a totes les edats. L’Ajuntament ha adjudicat el contracte per un valor de 13.236, 55 euros i, a l’espera d’iniciar les obres, els veïns dels Codina ja tenen en ment l’espai per fer-hi les activitats habituals del barri en un futur.

Canvi d’aspecte del parc infantil del barri dels Codina: s’hi instal·laran dues pistes de petanca i s’ampliarà l’àrea de jocs. La voluntat d’ara fa poc més d’un any de l’Associació Cultural Codina per obrir la zona de lleure a totes les edats ha tingut recorregut.

Vicenç Martínez, president de l’entitat, ha detallat les demandes que s’havien fet a l’Ajuntament. En concret, es va fer la petició d’instal·lar més de dues pistes de petanca, un espai d’esbarjo per a gossos i ampliar l’espai lúdic. No totes les sol·licituds han sigut possibles, però “en general estem molt contents”, ha exposat Martínez a RCT.

Durant aquests darrers dies, explica Martínez, s’ha començat a veure moviment. Des de l’Associació Cultural Codina ja tenen pensat disposar de l’espai per fer-hi les activitats recurrents durant l’any, com per Sant Joan o Festa Major. També tenen clar saben celebrar l’ampliació: amb un vermut popular.

L’Ajuntament ha aprovat el contracte de les obres, que tindran un cost de 13.236,55 euros i les durà a terme l’empresa Jardiverd Maresme.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *