L’Ajuntament convoca la cinquena edició del Premi Ciutat de Calella

Guanyadors del Premi Ciutat de Calella 2016

Obert el termini per presentar candidatures a la cinquena edició del Premi Ciutat de Calella, que s’atorgarà el dissabte 22 d’abril a la Sala Mozart en una gala en què la litetatura hi desenvoluparà un paper important per la proximitat de la Diada de Sant Jordi. Manté el format de doble modalitat, per tal de reconèixer trajectòries individuals i les d’entitats o associacions, com es va establir l’any 2015. El consistori no preveu modificar el sistema de votacions que es va utilitzar l’any passat, tot i haver obtingut una participació modesta.

El tinent d’Alcaldia de Ciutadania i Cultura, Xavier Arnijas, defensa la consolidació de la distinció que en els últims anys ha recaigut en l’Agrupació Sardanista de Calella i Sílvia López, de l’Aula d’Extensió Universitària (2016); Oncolliga Calella, Francesc Montero i Josep Miracle (ex aequo 2015); la Colla de Geganters i Grallers de Calella (2014); i Calella Marxa (2013).

S’acaben d’aprovar i publicar les bases de la convocatòria, amb una primera fase de presentació de candidatures que acabarà el 14 de març. Arnijas ha recordat qui pot proposar-ne els aspirants.

El període de votacions anirà del 15 de març al 14 d’abril, mitjançant vot presencial a les urnes que hi haurà instal·lades de forma permanent a la biblioteca i a l’Ajuntament. Es posarà a disposició també una urna mòbil.

El tinent d’Alcaldia de Ciutadania i Cultura s’ha referit al nivell de participació dels calellencs en el procés d’elecció dels premiats. L’any passat es van recollit 226 vots.

“M’agradaria que vingués més gent. De fet, en les primeres edicions vam provar les votacions a través de les xarxes socials perquè hi creiem molt i vam recollir molts vots. Ho teniem acotat i podiem controlar el doble vot a través de les IP’s, però els companys de l’oposició em van fer crítiques molt dures per això i no volíem que acabés afectant al premi. Per aquest motiu ho vam treure, tot i que penso que faria que molta més gent hi participés”, ha exposat Arnijas.

Arnijas ha avançat que la literatura jugarà un paper important en la gala de lliurament del Premi Ciutat de Calella, que tindrà lloc la vigília de la Diada de Sant Jordi, dia del Llibre i de la Rosa. Es farà a la Sala Mozart la nit del dissabte 22 d’abril.

A continuació podeu recuperar íntgrament l’entrevista al tinent d’Alcaldia de Ciutadania i Cultura, Xavier Arnijas.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.