Un centenar de famílies de Calella rebran joguines de la campanya “Els seus Drets en Joc”

Un centenar de famílies de Calella rebran joguines la nit de reis gràcies a la solidaritat de totes les persones que han col·laborat amb la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja de l’Alt Maresme que enguany ha tingut com a lema «Els seus Drets en Joc».

Avui dilluns els tècnics de la Creu Roja lliuraran les joguines a les famílies, un cop s’ha donat per tancada la campanya. Ho ha explicat el responsable de la Creu Roja de l’Alt Maresme, Toni García.

A nivell global de la zona, la campanya ajudarà a unes 340 famílies, gairebé 600 infants. Aquestes xifres són òptimes segons reconeix Toni Garcia, que en fa un balanç positiu.

Els nens i nenes provinents de famílies amb pocs recursos rebran demà a la nit joguines noves, tal i com demanava la campanya de la Creu Roja. Un fet important, remarca García, ja que tots els nens i nenes tenen dret a rebre joguines noves.

Les persones que vulguin col·laborar amb la campanya «Els seus Drets en Joc» encara ho poden fer portant les joguines a la seu de la Creu Roja de Calella, al carrer Jovara, 44. Els tècnics les guardaran per a la campanya de l’any que ve.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *