El grup promotor de la consulta popular de l’Aldi vol fer una sobre l’habilitació de la platja per a gossos

ple

L’alcaldessa de Calella ha convocat per demà al vespre la primera sessió plenària del curs polític després de l’aturada estival. Serà en un Ple ordinari a l’Ajuntament de Vell que donarà resolució i portarà a votació les sol·licituds efectuades per grups promotors sobre dues consultes populars; d’una banda la consulta refrendaria sobre la construcció de l’Aldi, i d’altra banda la consulta sobre l’habilitació d’una platja de gossos a Calella. Aquest són dos dels 20 punts inclosos en l’ordre del dia, molt farcit de mocions que han presentat els diferents grups polítics.

En total, en l’ordre del dia hi consten un total de 9 iniciatives que seran debatudes en el tram final de la sessió ordinària que se celebrarà a la sala d’exposicions del primer pis de l’Ajuntament Vell, a partir de les 18.30h.

En l’àrea de Recursos interns i Hisenda, es portarà a debat l’aprovació del nomenament a títol honorífic del càrrec d’Intendent en Cap al senyor Joan Vilademat i Llopart. També es donarà resposta al recurs de reposició interposat pel regidor Sebastian Tejada contra l’acord de l’aprovació definitiva a la modificació puntual amb relació a llocs de treball. També es proposarà aprovar la modificació provisional de l’ordenança fiscal reguladora de la Taxa per a la utilització del domini públic municipal en edificis de servei públic.

El plenari també decidirà sobre l’aprovació d’ús d’espai coworking de l’espai Can Saleta.

En l’àrea de Territori es debatrà sobre l’aprovació de l’acta de les operacions de la delimitació entre els termes municipals de Calella i Sant Cebrià de Vallalta.

Tal com es va fer en l’última sessió plenària, els precs i preguntes que vulgui formular la ciutadania als membres del Govern Municipal s’hauran de remetre per correu electrònic a l’adreça precsipreguntes@calella.cat fins demà dimarts a les 12h.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *