Repunt d’ingressos per Covid-19 a l’hospital Sant Jaume

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva té ara mateix 31 persones ingressades en els seus centres per coronavirus, 23 dels quals estan hospitalitzats al Sant Jaume de Calella. Aquí, en els darrers dies s’ha detectat un brot que afecta 14 persones ingressades en la Unitat de Mitjana estada Polivalent. En aquesta unitat divendres passat s’hi van dur a terme proves PCR i s’hi van detectar diversos positius. D’altra banda, des de l’últim recompte a l’hospital de Calella s’han registrat 6 nous ingressos i dues defuncions.

A l‘hospital de Blanes s’ha registrat un nou ingrés, deixant en 8 el nombre total de pacients hospitalitzats per Covid-19.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva també informa que el nombre de professionals positius i en aïllament per Covid-19 a hores d’ara és de 20 persones.

Davant d’aquest repunt de casos la corporació insisteix en no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.