Un mosso fora de servei intervé en la detenció de dos lladres a Calella

Moment de la detenció, ahir al carrer Jovara

Dues persones van ser detingudes ahir a la tarda a Calella pel robatori en un pis del carrer Sant Pere. Es tracta d’una dona i un menor, dels quals no s’ha indicat ni l’edat ni el veïnatge, que van ser arrestats per la Policia Local en plena fugida gràcies a la col·laboració dels veïns, entre els quals un mosso que en aquell moment estava fora de servei. El cas és que els presumptes lladres van accedir a l’habitatge pensant que estava buit, però a l’interior hi havia un dels membres de la família que hi viu, que va donar l’alerta.

La fugida precipitada dels suposats lladres va ser frustrada per la ràpida reacció de la persona que hi havia a l’interior, que va donar l’alerta, i la col·laboració d’un veí agent dels Mossos d’Esquadra que en aquell moment estava fora de servei.

Els fets van tenir lloc ahir dilluns cap a quarts de nou del vespre. Els van seguir per Jovara i el mosso va aconseguir reduir-ne un a l’alçada del carrer Creus. Un cop la Policia Local va arribar al llocs dels fets es va procedir a la detenció de la segona persona. Se’ls acusa d’un presumpte delicte de robatori amb força.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *