Crida a la ciutadania perquè actualitzi les dades de contacte per a la vacunació contra la Covid

A les portes de la campanya de vacunació massiva a la població contra la Covid, el Departament de Salut demana a la ciutadania que es prepari per rebre correctament la convocatòria i no es perdi informació mèdica bàsica. Per això, cal actualitzar les dades que hi ha al portal La Meva Salut o donar-se d’alta. També està disponible per a dispositius mòbils amb sistemes Android i iOS.

Hi ha dues vies per entrar a l’espai personal La Meva Salut: des de la web lamevasalut.gencat.cat, amb contrasenya o certificat digital; o bé descarregant l’aplicació.

L’alta per accedir-hi amb contrasenya es pot demanar de manera electrònica des d’aquest formulari web o presencialment als centres d’atenció primària. Per registrar-se cal disposar de les dades que hi ha a la targeta sanitària individual i el DNI o document d’identificació. També s’ha de facilitar un telèfon mòbil i una direcció electrònica per rebre les notificacions del procés d’alta i la renovació de la contrasenya.

Aquest vídeo tutorial explica com fer-ho, pas a pas:

A través de La Meva Salut, els usuaris poden modificar el seu número de contacte i el correu electrònic on volen rebre la convocatòria de la vacuna contra la Covid-19, per exemple.

Entre els serveis sanitaris disponibles a La Meva Salut hi ha: fer consultes professionals i realitzar tràmits de forma senzilla, segura i confidencial. Accedir a informació sobre les llistes d’espera per a les intervencions quirúrgiques, consultar i descarregar el document de voluntats anticipades, expressar la voluntat de fer-se donant d’òrgans i teixits o imprimir el carnet de donant.

Campanya per animar a vacunar-se

Salut ha engegat una campanya de publicitat per fomentar la vacunació contra la Covid i conscienciar a la població que no viu el virus “de tan a prop”. Amb el lema És el moment de fer el gest que estàvem esperant, al vídeo hi participen diverses cares conegudes com el doctor Antoni Trilla, el periodista Ramon Pellicer, la model Judith Mascó,l’exfutbolista Pichi Alonso o el cinesta Ventura Pons.

Tots ells s’arromanguen el jersei i la camisa que porten per mostrar un braç disposat a rebre la punxada de la vacuna.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *