Un petit incendi crema part de la cafeteria de l’Hotel Volga

L’alarma d’incendis ha donat l’avís del foc que s’ha declarat aquesta tarda, quan faltaven pocs minuts per les sis, a l’Hotel Volga de Calella. El fum ha començat a sortir per una de les finestres de la planta baixa on hi ha la zona de cafeteria de l’establiment turístic que des de la declaració de l’estat d’alarma, com la resta d’hotels, està tancat i sense activitat. Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat s’han desplaçat fins al lloc dels fets, amb efectius també de Mossos d’Esquadra i Policia Local, que s’han encarregat de tallar tots els carrers que rodegen l’edifici. Els bombers han accedit a l’interior a través d’un dels grans finestrals dels grans finestrals que un dels grans finestrals que hi ha a la façana del carrer Costa i Fornaguera. Al cap d’aproximadament mitja hora han donat l’incendi per extingit.

El responsable del dispositiu de Bombers ha explicat a Ràdio Calella TV que el foc només ha provocat danys materials –especialment als sistemes d’electricitat- però cap ferit. Apunta que el foc s’hauria produït de forma fortuïta.

S’ha vist afectada una part d’uns 6 metres x 6 metres a la zona del bar de la primera planta. Afectat instal·lacions d’aire condicionat i electricitat. Ara farem la ventilació i revisió de els quatre plantes de l’hotel, on no hi ha ningú (…) S’ha originat en una zona aïllada, segurament ha estat un accident, però d’això se n’encarregarà la policia judicial.

El dispositiu ha aixecat força expectació entre els veïns d’aquest cèntric hotel calellenc, que han estat dels primers en veure el fum i advertir que s’havia disparat l’alarma d’incendis.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *