50 kg d’arròs per una fotografia

Imatge del fotògraf calellenc, Quim Fàbregas.

El calellenc Quim Fabregas està col·laborant amb les seves fotografies a erradicar la fam a l’Àfrica. Sense dubte la crisi sanitari del coronavirus preocupa i molt, sobretot en països on hi ha deficiències en matèria de salut pública i nutrició. Per tal de poder posar el seu gra de sorra en mig d’aquesta crisi, Fàbregas està alimentant a un poble de Gàmbia amb les seves obres. Per cada fotografia que ven es destinen 50 euros – l’import total de la fotografia -, a comprar aliments pels més desafavorits.

Una iniciativa que ja ha tingut tant d’èxit que ja han aconseguit recaptar més de 2.500 kg d’arròs, patates, oli i sal.

Ja hem enviat diners per aconseguir 2.500 kg d’arròs, patates, oli i sal, tot d’aliments més bàsics. A més, també estem fent donacions a Vicente Ferrer i a Sonrisas de Bombay, on hem enviat 800 euros.

De moment ja ha venut més d’una seixantena de fotografies a 50 euros, uns diners que Fàbregas assegura que són 100% solidaris.

Tenim calculat que 50 euros són 50 kg d’arròs, per tant el total de la fotografia va destinat a aliments. Llavors hem fet una previsió per alimentar cada setmana a unes 1.200 persones.

Els que estiguin interessats a col·laborar d’alguna manera poden enviar un correu a etniksoliadaria@gmail.com. Perquè en moments difícils tota ajuda és ben rebuda.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *