Un Premi Ciutat de Calella per recordar i homenatjar les víctimes de la Covid-19

La novena edició del Premi Ciutat de Calella s’entregarà demà dissabte en una gala a l’aire lliure al Passeig de Manuel Puigvert. Un premi que enguany té un to diferent, que servirà per recordar als qui han traspassat víctimes de la pandèmia de la Covid-19, i homenatjar als qui amb el seu treball han ajudat a la població en moments especialment crítics.

S’han establert tres categories: Premi Ciutat de Calella a la Memòria, Premi Ciutat de Calella a la Solidaritat i Premi Ciutat de Calella a la Vida. Així ho explicava l’alcaldessa Montserrat Candini en declaracions a Ràdio Calella TV.

Un to diferent i especial. Un Premi Ciutat de Calella als voluntaris, al personal sanitari, a les víctimes, la voluntat es fer un recorregut per tots aquest sentiments i per totes aquestes absències i buidors que ha representat, aquesta és la voluntat. S’està acabant de dissenyar i ultimar com ha de ser aquest homenatge i estem treballant en aquesta línia.

És la primera vegada que la gala del Premi Ciutat de Calella es fa a l’exterior. L’escenari es muntarà a l’entrada del Passeig Manuel Puigvert, al costat de pas a nivell. L’acte, que començarà a les 21h del vespre i que es podrà seguir en directe per Ràdio Calella TV, comptarà amb totes les mesures de seguretat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *