Un Sant Jordi ple de llibres al comerç

Els comerciants de Calella es tornen a implicar amb la diada de Sant Jordi. Enguany, a banda de l’edició de 5000 punts de llibre dedicats a Calella, Vila Europea de l’Esport, també regalaran llibres.

Els comerciants de Calella celebraran aquest Sant Jordi regalant llibres. Enguany, l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial farà una campanya solidària ja que els llibres que regalin als seus clients els hauran adquirit prèviament a Càritas Calella: “Correcte. Nosaltres vam fer la compra d’un lot important i llavors els hem embolicat ben macos amb paper i amb un punt de llibre per a cada llibre i ara el dia de Sant Jordi , dissabte, a criteri de cada botiga, els aniran regalant fins a esgotar les existències de llibres”.

punt1punt2Els comerciants tornen a regalar punts de llibre. Enguany n’han editat 5000 i tenen a veure amb Calella Vila Europea de l’Esport 2016. Xavier Nogué explica que cada any donen l’oportunitat a un dissenyador de la ciutat per tal que pugui elaborar el punt de llibre. Enguany es tracta de Marina Turró: “Una manera simpàtica cada any fem un punt de llibre i donem l’oportunitat a un dissenyador de Calella que es doni a conèixer i marqui la seva creativitat. Aquest any està dedicat a Calella Vila Europea de l’Esport i l’ha fet la Marina Turró”.

 

D’altra banda, Xavier Nogué ha fet un bon balanç dels primers dies de funcionament de la web dels comerciants, calellacomercial.cat. Des de fa unes setmanes, i de manera gradual, els comerços de la ciutat es donen a conèixer a través de la web i les xarxes socials. Nogué també ha parlat del Comerç de la Quinzena que ara està dedicat a la llibreria La Llopa amb motiu de Sant Jordi: “De moment que la cosa rutlla molt bé. La nov web ja està oberta, si la gent la vol visitar és calellacomercial.cat. També estem fent campanyes a les xarxes socials que es diu El Comerç de la Quinzena que l’hem dedicat al Sant Jordi”.

D’altra banda, els comerciants calellencs celebraran la botiga al carrer el proper 7 de maig.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.