Un venedor de l’ONCE de Calella ha donat el premi de ‘El Sueldazo’ del cap de setmana

Imatge d'arxiu

Jordi Bou, que ven cupons dels cecs al Rierany dels Frares, al Supermercat CONSUM, ha repartit fortuna a Calella: un sou de 2.000 euros al mes durant 10 anys. En total, 240.000 euros corresponents al sorteig de ‘El Sueldazo’ del cap de setmana.

El venedor de l’ONCE ha explicat a Ràdio Calella TV com van assabentar-se tant ell com la mateixa afortunada que tenien a les mans el cupó amb el premi gran. Tot un periple. “Una de les clientes que va comprar el cupó me’l va portar i quan el vaig passar per la màquina va sortir que no es podia pagar. Vaig buscar què li havia tocat i vaig pensar al principi que serien 400 euros però després, al mirar-ho per Internet i posant la sèrie, vam veure que tenia el Sueldazo. Una alegria enorme”, ha relatat.

A banda de El Sueldazo del cap de setmana, el venedor també va donar altres premis menors de 400 euros. De fet, era al que havia arribat a donar fins ara, tot i que alguna vegada s’havia quedat a un número del premi principal del sorteig.

Molt content i emocionat d’haver repartit fortuna a compradors habituals. “Porto dos anys treballant aquí i estic molt content perquè els conec, tenim una relació gairebé d’amics, i són gent treballadora que els serà de molta ajuda”, ha assegurat.

Aquest any, i segons informa la mateixa organització, l’ONCE ha repartit prop de 45 milions d’euros en premis a Catalunya.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *