La calellenca Núria Navarro guanya un dels premis de la Mostra Literària del Maresme

Núria Navarro, al mig de la imatge, recollint el premi literari del Maresme
Núria Navarro, al mig de la imatge, recollint el premi literari del Maresme

La calellenca Núria Navarro Teixidó ha guanyat un primer premi en categoria de poesia a la Mostra Literària del Maresme, el veredicte del qual es va donar a conèixer en un acte celebrat a l’Aula Magna de l’Escola de Teixits de Canet de Mar.

Hi va presentar l’obra poètica Filla d’Antígona, que va ser mereixedora del màxim reconeixement del certamen literari maresmenc en la categoria de més de 26 anys.

Es van entregar dos premis per cadascun dels sis grups d’edat establerts, tant en modalitat de prosa com de poesia. A més, un de microrelats, que va anar a parar a Teresa Julià, de Montgat; i es van concedir sis premis extraordinaris de relats breus per a pesones amb discapacitat intel·lectual. Tots els guanyadors en aquest últim apartat són de Montgat.

A banda de premis en metàl·lic o vals per bescanviar per llibres, els guanyadors de la Mostra Literària del Maresme veuran la seva obra publicada en el llibret commemoratiu de l’edició. A més, els textos passaran a formar part del fons de l’Arxiu Comarcal del Maresme.

Calella és un dels 21 municipis de la comarca que aquest any han participat a la mostra organitzada per l’Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Maresme.

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Núria Navarro escrigué:

    Gràcies per la nota. Només volia dir que el poemari no es titula Antígona sinó Filla d’Antígona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *