Una carta dins d’una ampolla de vidre: una història de pel·lícula a Calella

Divendres passat, mentre eren a la platja de Calella preparats per fer la banyada que fan cada matí, l’Aurora Mancebo i els seus companys van veure que alguna cosa surava a l’aigua. S’hi van apropar i van descobrir que es tractava ampolla d’aigua i que hi havia un paper a l’interior. No contenia una carta d’amor, com passa a les històries de Hollywood, però sí un manuscrit en anglès en que l’autor relata on llença l’ampolla i que conclou amb bons desitjos per a qui la trobi.

L’ampolla amb el missatge s’hauria llançat des d’algun punt costaner de la geografia espanyola. No es concreta la ubicació, la carta no està datada ni tampoc hi signada. Està escrita en anglès i, en unes poques ratlles, l’autor explica que és un amant de la mar i que li agrada el so del trencall de les onades. Conclou amb un dibuix d’un cor, tot i no tractar-se d’una carta d’amor.

No té un destinatari concret, i s’assembla més un joc que no pas una gest amb una finalitat concreta. Simplement el de buscar la reacció de qui la recull.

L’ampolla la van trobar surant a l’aigua de mar, a la zona de la Piscina Municipal de la Platja Gran.

troballa

 

El grup de calellencs la van portar fins a la sorra i per obrir-la i descobrir el que contenia dins. Hi van trobar la carta manuscrita en anglès i amb una redacció simple.

calellencs

Aurora Mancebo va fer pública la troballa a través de les xarxes socials, preguntant-se si seria possible arribar a qui l’havia escrit. La seva crida ha resultat infructuosa, pel moment.

 

Avui n’ha parlat a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV, i a continuació podeu recuperar-ne el testimoni.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *