Una comparsa de Calella sortirà al Carnaval de l’Alt Maresme

Preparatius del Carnaval del 2019
Preparatius del Carnaval del 2019

Un total de 41 grups i comparses participaran a la Rua de Carnaval de l’Alt Maresme que se celebrarà aquest dissabte, 29 de març, concedint 15.000 euros en premis. Finalment, en aquesta 21 edició hi participarà una colla calellenca: s’anomenen els Entremaliats i han avançat a Ràdio Calella TV quina és la disfressa amb la que desfilaran.

Són un grup d’onze persones, veïnes de Calella i del barri de Poblenou de Pineda de Mar, que anteriorment ja havien sortit a la rua de l’Alt Maresme. Aquest any hi tornen amb una disfressa “clàssica” i feta, segons ha dit Olimpia Mediano, de forma artesanal.

Sortim per passar-nos-ho bé. Hem sortit a Canet de Mar i Pineda de Mar, i ens faltava Calella. Anirem de bossa de pa, de roba, i el barret és un pa de pagès al cap.

recorregut carnaval

 

La Rua de Carnaval de l’Alt Maresme sortirà del barri de Poblenou de Pineda de Mar. Els participants desfilaran per l’avinguda Mediterrani fins arribar a Hispanitat, on s’encararan direcció Calella fins arribar al Rierany dels Frares. Aquí el primer canvi: a diferència de les últimes edicions en què se seguia recte pel carrer Església, pujaran pel rierany fins a la rotonda del carrer Moragas per entrar a Calella. Aniran recte fins arribar al carrer Indústria, quan enfilaran la carretera N-II. Ocuparan la via al llarg de tres illes de cases, fins a Indústria.

 

Afectacions de trànsit del nou recorregut de la rua

L’Ajuntament de Calella ha informat que dissabte (de 9 a 22h) no es podrà aparcar a La Muntanyeta, al Rierany dels Frares, i als carrers Moragas i Sant Jaume.

A partir de les set de la tarda no es podrà circular de la Nacional II al seu pas per Calella. Els vehicles que circulin de Pineda en direcció a Sant Pol es desviaran per l’autopista C-32. En l’altre direcció, els cotxes es desviaran a l’alçada del carrer Amadeu.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *