Una detenció a la Bruna per un presumpte delicte d’atemptat a agents de l’autoritat

Imatge d'arxiu

El dispositiu policial que s’ha desplegat a Calella davant els problemes d’inseguretat que es localitzen a l’entorn de la Bruna, l’edifici ocupat del carrer Diputació, ha comportat que en les últimes 24 hores s’hagin efectuat un total de cinc detencions. Així ho ha informat la Policia Local, que actua en coordinació amb els Mossos d’Esquadra, en aquell punt i en d’altres de la ciutat, com ara la Plaça de Renfe.

El cos policial local vincula directament una d’aquestes cinc detencions a la Bruna, i explica que es tracta d’un presumpte delicte d’atemptat a agents de l’autoritat. La resta són per robatoris ocorreguts en els dies anteriors. No s’ha donat més informació sobre les persones que han estat arrestades i tampoc es coneix si han prestat declaració davant el jutge.

La informació s’ha donat a través de les xarxes socials quan creix el debat a Calella sobre la inseguretat ciutadana, especialment a partit dels incidents que es registren a diari a l’entorn de l’edifici ocupat del carrer Diputació i que ahir mateix un veí relatava a Ràdio Calella TV. Va dir que desafien la presència policial llançant pedres als policies i que increpen i insulten a totes les persones que passen per davant l’antic Hostal La Gaviota.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *