Una multitud de persones pendents de la sortida de la processó de l’Església

Una multitud de persones esperaven la processó d’El Silenci i de la Llum a la sortida de la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau. Una tradició religiosa recuperada a Calella després de 40 anys. Va ser curta i intensa.

La processó va sortir de l’Església cap a dos quarts de nou del vespre per completar el recorregut per Batlle, Jovara, Escoles Pies i fins a la Plaça de l’Església. En creuar la Plaça de l’Ajuntament els esperava un saxo que els va acompanyar en el tram final fins entrar novament a l’església. Tot el recorregut es realitzar en una hora.

La processó estava formada per un centenar de persones, membres de les confraries de la Mare de Déu i la del Sant Sepulcre, a qui van acompanyars els timbalers que marcaven el pas. Obria la processó un encenser amb un petit crucifix, dos armats i després els diferents passos recuperats: el Crist a la Creu, el Crist Jacent i la Dolorosa. Al darrera li seguien les autoritats locals encapçalades pel responsable de la parròquia, mossèn Cinto Busquet, i l’alcaldessa Montserrat Candini.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *