Una nova defunció per Covid al centre hospitalari de Calella i tres a l’Hospital de Blanes

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

El nombre de persones ingressades als centre de la Corporació continua creixent. Actualment hi 67 ingressats per Covid repartits entre els hospitals de Calella (29) i Blanes (38). D’ençà el darrer recompte de dimarts a l’Hospital Sant Jaume de Calella s’han registrat 9 ingressos i s’han donat 9 altes, una de les quals és un trasllat a un altre centre i l’altre una defunció. El centre calellenc ha suspès totes les intervencions quirúrgiques per l’increment de les hospitalitzacions per Covid i les visites a les plantes lliures del virus estan restringides a una hora al dia (de 13 a 14h) i a només un acompanyant per pacient.

Pel que fa a l’Hospital de Blanes, i també respecte el recompte de dimarts, s’han registrat 24 ingressos i s’han donat 5 altes que corresponen a 2 trasllats i 3 defuncions. En el conjunt dels centres de la CSMS, actualment hi ha 27 professionals en aïllament. 6 més que dimarts.

Dades epidemiològiques a Calella: En els últims 7 dies s’han diagnosticat 152 casos amb proves PCR i test d’antígens i 267 en els últims 14 dies. L’index de risc local es manté molt alt i a dia d’avui és de 1494.79.

Des de la Corporació s’insisteix que no es pot abaixar la guàrdia i que cal continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: la mascareta tant en interiors com en exteriors si no es pot mantenir la distància de seguretat, rentat de mans freqüent, distància i ventilació, i sobretot, reduir la interacció social.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat