Estimem Calella explica com potenciarà Ràdio Calella TV

RÀDIO CALELLA TV 2 20230511

Estimem Calella vol potenciar i modernitzar Ràdio Calella TV. La candidatura d’Enric Gómez ha presentat la seva proposta perquè l’empresa municipal de comunicació es vinculi a l’oferta formativa en el sector audiovisual i s’obri a la producció de nous continguts que li puguin reportar altres ingressos.

El projecte polític d’Estimem Calella vol donar continuïtat a la trajectòria i l’aposta de la ciutat pel món audiovisual. Fa una proposta concreta per a Ràdio Calella TV, amb l’objectiu de potenciar-la i treure-li més rendiment, desenvolupant un model empresarial amb sinèrgies en l’àmbit formatiu per a la captació de nou talent i que li permeti obtenir nou ingressos.

La candidatura d’Enric Gómez planteja la creació d’una oferta formativa que doni sortida a l’interés creixent que hi ha entre els joves per tot allò que té a veure amb la comunicació i el món digital, o els mitjans tradicionals de ràdio i televisió. Això es vincularia amb l’empresa municipal, oferint-la com a centre de pràctiques per a l’alumnat, que alhora podrien donar nou contingut a la graella de programació.

Crear un cicle formatiu en audiovisuals que impliqui realització, ràdio i vídeo i vincular-ho amb Ràdio Calella TV perquè els alumnes puguin fer-hi pràctiques (…) Hi ha moments com les tardes i el cap de setmana on notem falta de continguts i cal dotar la programació de continguts també en l’àmbit cultural.

Estimem Calella també planteja la creació d’una productora de continguts, sota el paraigües de Ràdio Calella TV, que doni servei a empreses i institucions i generi uns recursos que reduirien la despesa que assumeix l’Ajuntament de Calella.

La candidatura electoral exposa que Ràdio Calella TV és un patrimoni de gran valor i que amb aquestes propostes es completaria la marca Calella Ciutat Plató.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *