La vacunació a la Fàbrica passarà a ser només per als calellencs i calellenques

Salut tancarà els punts de vacunació massiva que hi ha al país i el de Calella, a la Fàbrica Llobet-Guri, serà només per als usuaris del CAP. La reorientació de l’espai que fins ara ha atès persones d’arreu es farà efectiva el 30 de setembre, tal com ha informat la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, que s’encarrega de la gestió i la logística de la vacunació a l’àmbit.

Amb gairebé el 70% de la població amb la pauta completa, i deu mesos després d’haver iniciat la campanya de vacunació contra la Covid, Salut ha començat el replegament dels punts massius que hi ha al país. Un d’ells, el que funciona a la Fàbrica Llobet-Guri, que no tancarà però sí es reorientarà, tal com ha informat la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Seguirà obert per administrar el vaccí als usuaris de l’Àrea Bàsica de Salut de Calella i donarà les segones dosis que han quedat pendents de gent de fora.

Des que va començar la campanya de vacunació contra la Covid19, a finals de desembre de 2020, a la Regió Sanitària de Girona –de la qual en depèn Calella- s’han administrat 1.172.000 vacunes. El 68,5% de la població té la pauta completa, una dada molt similar a la mitjana del conjunt de Catalunya. En aquest moment, Salut dona una nova orientació a la campanya i la concentrarà en els centres d’atenció primària, mantenint alguns dels locals habilitats. Aquest seria el cas del punt de vacunació de la Fàbrica Llobet-Guri, que es va obrir a l’abril inicialment per al col·lectiu de gent gran i després ampliat al conjunt de la població convocada. Els professionals del CAP de Calella que hi treballen han posat unes 52.000 vacunes contra la Covid.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *