Uns 350 veïns han votat pel Premi Ciutat de Calella 2017

El tinent d’Alcaldia de Ciutadania i Cultura, Xavier Arnijas, ha confirmat la xifra de participants en el procés de votació del Premi Ciutat de Calella 2017, que es va tancar divendres passat. El resultat es farà públic aquest dissabte en el marc de la cerimònia de lliurament del reconeixement, al qual hi opten dos candidats en la categoria individual i tres en la d’entitats.

Arnijas n’ha donat la xifra en una entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV. “Hi han participat prop de 350 persones, és molt o és poc sempre pot generar dubtes, però el és clar que sempre que fas un procés participatiu t’agradaria que votés quanta més gent millor (…) Al final, vota qui ho creu necessari”, ha explicat el tinent d’Alcaldia responsable de Ciutadania i Cultura, qui ha afirmat que amb independència de la participació, el Premi Ciutat de Calella està consolidat i respon a un format adeqüat. “I si es va mantenint, amb el temps pot aconseguir encara més prestigi”, ha afegit.

Des del 15 de març, quan es va obrir el periode de votacions, el consistori ha facilitat les votacions instal·lant una urna fixe a la Biblioteca Municipal i una altra mòbil en punts estratègics de la ciutat.

Els calellencs han pogut decidir entre dos candidats individuals i tres entitats, en tant que el premi està convocat en doble categoria. Els nominats són en la categoria individual, Jaume Pruna, el president del Grup Pa, Vi i Moltó; i Jordi Feliu, músic i compositor. En la categoria d’entitat, Amics de la Poesia, organitzadors dels Jocs Florals; el Club de Futbol Calella, que aquest any celebra el seu centenari, i l’Equip de Suport d’Atenció Domiciliària de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

Ahir es va fer el recompte de vots i es va aixecar l’acte del veredicte que es mantindrà en secret fins a la proclamació dels guanyadors, a la cerimònia que tindrà lloc dissabte, vigília de la diada de Sant Jordi, a les deu del vespre al Teatre de la Sala Mozart. Arnijas avança que serà un acte amè i destaca la implicació de l’empresa municipal de comunicació, Ràdio Calella TV.

“Serà una gala simpàtica i divertida i, a diferència d’altres anys en què es destacava la sensibilitat cultural, aquest any se centrarà en el tarannà calellenc, com som la gent i com ens veuen, i amb tocs d’humor”, ha avançat Arnijas.

La cerimònia serà d’accés lliure i gratuït. En l’última edició del Premi Ciutat de Calella, els guanyadors van ser Sílvia López, presidenta de l’Aula d’Extensió Universitària, i l’Agrupació Sardanista de Calella.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a Xavier Arnijas emesa a l’Info Migdia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *