Veïns de l’arrestat per presumptes abusos sexuals asseguren que fa anys que rebia visites de menors

`

Un calellenc de 64 anys continua retingut a la comissaria del Mossos d’Esquadra d’Arenys de Mar, acusat d’haver abusat sexualment d’almenys una desena de nens de Calella. La seva detenció es va produir dimecres en un operatiu policial conjunt entre la Brigada Mòbil i la Científica, culminant una investigació que va arrencar fa dos mesos quan la policia va tenir coneixement de presumptes assetjaments a menors a través de les xarxes socials.

Segons fonts policials, l’home, de nacionalitat espanyola, i del qual encara no se n’ha fet pública la identitat, feia anar els menors al seu habitatge del carrer Barcelona xamfrà amb Sant Isidre, on hi mantenia relacions sexuals a canvi de diners, marihuana i tabac.

Els veïns han explicat a Ràdio Calella TV que ja havien alertat en nombroses ocasions als Mossos de visites continuades de menors al pis de l’arrestat des de fa almenys 15 anys. Els veins no saben el que feien però a la zona se sospitava. Fa més de 15 anys ja se’l van endur enmanillat.

Els mossos d’esquadra han inciat la investigació quan han començat a rebre denúncies d’abusos sexuals durant aquests últims dos mesos. Els veïns ja alertaven que el perfil dels menors que entraven al pis havia canviat i n’alertaven els mossos d’esquadra

No tot el veïnat tenia coneixement que s’estaven produint aquests fets, tal i com ha reconegut una altra veïna, que si recorda que fa uns anys l’home ja va ser detingut.  “Jo no l’he vist mai a ell entrar i sortir acompanyat de ningú, però si que és cert que fa un parell o tres d’anys que se l’havien emportat però en aquell cas jo tampoc no vaig saber perquè se l’havien endut“, ha dit a Ràdio Calella TV.

Fonts oficials confirmen que el detingut té antecedents penals i no descarten que hi pugui haver més víctimes.  Durant l’escorcoll a l’habitatge es va requisar material informàtic. Segons sembla, l’home era aficionat a la fotografia i fa dècades es dedicava a realitzar retrats infantils.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.