Viatges exclusius per a dones, l’última tendència en el món del turisme

viatge 3

La visibilitat de l’empoderament femení ha trencat les barreres més enllà de la política o la reivindicació social, i ara també pren rellevància en el món dels viatges. Cada cop són més les agències que s’especialitzen en viatges dissenyats tan sols per a dones en cerca de nous reptes i cultures per descobrir en companyia femenina. Això és el que ofereix una agència online, Concedete Deseos, nascuda de la mà de la pinedenca Carina Tur, una emprenedora que ha decidit reinventar-se i especialitzar-se en viatges exclusius per a dones.

El viatges només per a dones, és un fenomen que cada cop va més a l’alça i s’està consolidant com una autèntica tendència. Conegudes o desconegudes entre elles mateixes, la idea és poder viatjar i dur a terme aventures arreu del planeta amb la tranquil·litat que suposa no haver de viatjar sola. Carina Tur, propietària de Concedete Deseos, assegura que és un homenatge les dones viatgeres que no tenen amb qui fer-ho.

És un homenatge també a totes aquelles dones que volen viatjar i ara no tenen amb qui fer-ho, perquè s’han divorciat, o que es troben soles… Mil històries compartint un mateix què. L’altre és que trobo que les dones, sense desmerèixer els homes, tenim un rollo diferent, ens agrada parlar, som més sociables, és molt fàcil que parlem més del compte sense conèixer-nos, de seguida ens obrim… i trobo que fem una pinya molt especial.

Una agència online amb el pilar fonamental de fer prevaldre la calidesa del tracte humà i propiciar la creació de vincles amb les viatgeres. És per això que sempre s’estrenen de la mateixa manera: amb una reunió informativa on totes les assistents ja es poden conèixer i fins i tot, participar en l’organització de les activitats del viatge.

Som l’única agència a Espanya que ho fa, que sóc assistent online. Si no vaig de viatge amb elles, sempre estic pendent. I a més fem el programa entre totes en les reunions mensuals que fem. I és que només volen passar-ho bé, relacionar-se i fer amistat.

L’agència organitza des d’escapades de cap de setmana, el viatge estrella al qual tothom pot accedir, fins a viatges més llargs d’una setmana, això si, sempre amb la mateixa premissa: ser un grup reduït de vuit persones. Pel que fa als destins hi ha múltiples possibilitats, des de la Toscana, Venècia, Istanbul, Amsterdam, o els més ambiciosos com Islàndia, Japó o Zanzíbar. Els viatges inclouen el desplaçament en avió i després trajectes en una furgoneta que acostuma a conduir ella mateixa, si les acompanya.

El perfil de les usuàries és molt variat, des de divorciades, solteres… fins a dones en parella que simplement volen fer una escapada.

El 80% podríem dir que són divorciades, solteres, viudes… però cada vegada hi ha més dones que tenen parella i que volen fer una escapada i que els hi serveixi per desconnectar. El meu nom és “Concedete Deseos” i l’imperatiu és com volent dir: no esperis que vingui, busca-ho tu, perquè t’ho mereixes.

Una nova modalitat de viatge que es converteix en una bona oportunitat per aquelles dones viatgeres que tenen ganes de viatjar però no volen fer-ho soles.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Nuri escrigué:

    Voldria información o poder asistir a alguna trobada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *