Victòria Alsina participa avui al cicle Diàlegs a Calella que organitza Junts per Catalunya

“Catalunya: el món ens mira?” és el títol de la conferència que l’exconsellera d’Acció Exterior i Govern Obert oferirà aquest vespre en el marc del cicle Diàlegs a Calella que organitza l’agrupació local de Junts per Catalunya. Victòria Alsina va formar part del Govern de la Generalitat entre el maig del 2021 i fins a la sortida del seu partit de l’executiu, l’octubre del 2022. Anteriorment va ser la delegada del Govern als Estats Units i Canadà. Donarà a conèixer la seva visió sobre la projecció internacional de Catalunya en aquest acte a Can Salom (20.30h), amb entrada lliure.

Victòria Alsina va ser consellera d’Acció Exterior i Govern Obert durant 18 mesos. La sortida de Junts per Catalunya del Govern amb Esquerra va provocar el seu cessament fa poc més de dos mesos.

La seva participació al cicle Diàlegs a Calella tindrà lloc aquest dimarts 17 de gener al vespre, a Can Salom (20.30h). L’entrada és lliure.

230110_Alsina_Calella

L’agrupació local de Junts per Catalunya-Calella hi ha convidat anteriorment als diputats Jaume Alonso-Cuevillas i Ramon Tremosa, a més de l’empresari Joan Canadell.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *