Victòria de la UEH Calella per seguir somiant en gran

La Unió Esportiva Handbol Calella ha guanyat 24-25 a la pista de la Salle. Amb aquest triomf i a manca de dos jornades pel final d’aquesta segona fase, els calellencs es situen a un punt del segon lloc que dóna el passi a les fases d’ascens.

Els de Sergi Cata han jugat un partit molt seriós a la pista del segon classificat, La Salle. La primera part ha estat molt equilibrada però han estat els locals els que han dominat el marcador 15-14 a la fi dels primers trenta minuts. A la segona part el marcador ha seguit igualat però han estat els nostres els que han dominat el tempo del partit i el marcador.

Ara resten dos jornades pel final d’aquesta lligueta on, a priori, els calellencs tenen un millor calendari que La Salle, que és qui, juntament amb el Sant Vicenç, ara mateix jugarien la fase d’ascens a categoria nacional.